Demet Evgar, rol aldığı 'Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo' filminde oyunculuğunun yanı sıra dans yeteneğini de konuşturdu. Filmde yer alan striptiz sahnesi için 2 ay boyunca haftanın 5 günü ders alan Evgar, zorluklara ve ufak sakatlıklara rağmen eğitimini tamamladı. Seksi oyuncunun canlandırdığı, erkek gibi yetiştirilmiş komiser kızı 'Nil'in, sevgilisi için hazırladığı striptiz videosu, ilerleyen dakikalarda izleyenleri gülme krizine sokan komik olaylar zincirinin bir halkası haline geliyor. Demet Evgar'ın, 2005 yapımı 'Banyo' filminde Selçuk Yöntem'le sevişme sahnesi de uzun süre konuşulmuştu.
Yaptığım yorumlar görünmüyor? İlgili içeriğe yapmış olduğunuz yorumlar MagazinTurkey Editörleri tarafından kontrol edildikten sonra görünecektir.
Haber gönderebilirmiyim? İstihbaratlariniz ve paylasmak istediğiniz konuları info(@)magazinturkey.com adresine bildirebilirsiniz.