20 yasında olmasına ramen buyuk ilgi gören ve bir cok ünlü modacının defilesinde ve katalog cekimlerinde yer almayı basaran güzel manken hedefini büyüttü..
Oyuncu olmaya aday olan senem selcuk tecrübeli menajer tarkan acar ile 1 şubattan 2010 tarihinden itibaren
2 yıllık sözleşme imzaladı.
oyuncu olarak ilk buyuk teklifinide alan güzel manken yaz aylarında çekilecek olan bir komedi filminde başrol oynayacak.
Senem Selçuk:
Hedefimi büyüttüm,türkiiyede 2.sultan döenmini açmayaya kararlıyım umarım başarılı olurum,güçlü bir ekiple çalışıyorum.bu benim işlerimi kolaylaştırıyor.
oyuncu olarak hedeflerimden biri de en iyi kadın oyuncu ödülünü almaktır,
ayrıca katalog çekimlerim ve defilelerim devam ediyor,mayıs ayında berlinde düzenlencek olan moda fuarında defileye çıkacağım dedi.
Yaptığım yorumlar görünmüyor? İlgili içeriğe yapmış olduğunuz yorumlar MagazinTurkey Editörleri tarafından kontrol edildikten sonra görünecektir.
Haber gönderebilirmiyim? İstihbaratlariniz ve paylasmak istediğiniz konuları info(@)magazinturkey.com adresine bildirebilirsiniz.