Kapat !

Sevişmek Yasak !

Yasemin Özmen tarafından2010-04-30 18:32:11 tarihinde eklendi
Metin Boyutu:

REKLAM VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Durun bakalım daha ne saçmalıklar duyacağız! Yaşadıkça göreceğiz mantık dışılığın en tepe noktasını… Kararda tutarlılık esastır. Bu sağlanmadıysa o kararın ne anlamı kalır ne de yaptırımı. Bir devlet düşünün ki vatandaşını sigaradan korumayı hedeflemiş. Tek sosyal etkinliği dizi izlemek olan sevgili halkımı kötü alışkanlıklardan korumak adına dumanı tüten buzlu ağızlar icat etmiş. İnsanı zorla iştaha getirdiği kesinleşen o görüntüye üç yaşındaki çocuk dahi gülüyor. Haberlerde seri katili, çocuk tecavüzcüleri anlatacaksın, bitimindeki dizide sigarayı buzlayacaksın. Vay anasını sayın seyirciler! Perhize bak, turşuya gel!

Bizim bakanbaşı haklı medyaya kızmakta. Sanki hiç ölen kalan yok, gitmişler geçen seneki dramı yazmışlar. Bu medyanın ağzına biber süreceksin, bak bir daha yazıyorlar mı kafalarına göre. Maşallah öylesine verimli topraklarda yaşıyoruz ki saat başı var bir tüyleri ürperten olay. Geçen senekini pişirip sunmaya ne lüzum var? Adamı illa zıvanadan çıkartacaklar. Tam Anayasa değişikliği üzeri sırası mı serbest bırakılan tecavüzcülerin haberi? Üstelik de seçim bölgesinde! ( bunun alakasını anlayan açıklasın lütfen. )

Peki ya haberi yapanların, okuyup lanetleyenlerin, sorumsuzca üstünü külleyenlerin hali? Bunları merak eden yok mu? Yok mu o çocukları bu denli vahşileştiren sistemi sorgulayacak? Sevgisiz büyümüşlüklerini bırakın bir yana. Ailesiz kalmak onların seçimiymiş gibi koruyucu ve kollamacı olması gereken devlet neden sırtını dönmüş bunlara? Koskoca başbakan bile konuyu açtırmıyorsa varın gerisini siz hesap edin.

Sevişmek yasak! Öpüşmeler aile mahremiyetimizi rencide ediyor. Biz sevişmeden çocuk yapıyoruz. Kadın memesi, erkek libidosu haram! Düşünce gücüyle dağılıyor spermler. Arzu, orgazm, birleşme yalan! Bizler kaka sigaraya yanaşmayan, kadınsak erkekten uzak duran, erkeksek; kadının yakalandığı anda üstüne atlanacak seks objesi olduğuna inandırılan cici insanlarız. Tepemiz atarsa; doğrar, gitar kutusuna sıkıştırırız. Sinirliysek; alnının çatısından mıhlarız. Kıskanmışsak; hatunla beraber tüm sülaleyi kurşun manyağı yaparız. Yetersizsek; seri katile bağlar, günlük hedefleri öldürürüz. Töre adına; ablamıza kıyarız. Namus sayıklarken en namussuzluk içimizde büyür. Katil oluruz sinsice. Yaşımızdan olgun bir katille sevişiriz sigara yasağının buzlu kuytusunda…

YASEMİN ÜRKTÜ

medical powerpoint health Medical PPT care
Loyalty marketing through the company's incentive is to approach Marketing PPT to strategic management that focuses on the growth and retention of existing customers

S.S.S

Yaptığım yorumlar görünmüyor? İlgili içeriğe yapmış olduğunuz yorumlar MagazinTurkey Editörleri tarafından kontrol edildikten sonra görünecektir.

Haber gönderebilirmiyim? İstihbaratlariniz ve paylasmak istediğiniz konuları info(@)magazinturkey.com adresine bildirebilirsiniz.